5 tipů na vánoční dárek pro muže

Dárek k Vánocům pro manžela, tátu, dědu nebo kamaráda.

V řešení dárků na poslední chvíli jsme experti. Praktický dárek pro manžela, dědu nebo tátu si u nás vyberete jedna dvě nebo klidně jeden nebo dva. A skvělé na tom je, že nemusí být kutil nebo mít garáž. Dárky, které jsme pro Vás vybrali, jsou praktické a jejich místo může být v autě nebo jen v technické místnosti v bytě.

Celá řada vybraných nabíječek je automatická a není náročná na používání. Jednoduše zapojíte baterii podle návodu a je to! Vybrat si můžete z celé řady značek od nejpopulárnějšího CTEKu a Tecmatu až po Victron Energy a naší privátní značku Fairstone. Absolutní BEST SELLER mezi nabíječkami je pak Nabíječka CTEK MXS 5.0

Startovací kabely se nemusejí zdát, jako ten nejkrásnější dárek pro muže, ale věřte nám, že jsou velmi praktické a neměly by chybět v autě. V případě, kdy jste odkázáni na nemilost vybité autobaterie, je to ten nejvíc praktický dárek, jaký jste mohli darovat.

A poslední TIP – startovací zdroj. Na první pohled by se právě tento dárek pro tátu nemusel zdát jako nejkreativnější, ale věřte nám, že právě s tímto zařízením se žádný výlet nestane katastrofou a zoufalým hledáním o pomoc s nastartováním.

V nabídce máme několik značek a provedení. Od kapesní verze s bezdrátovým nabíjením mobilu až po startovací zdroj s kompresorem, který Vás nenechá v nesnázích.

Jaké jsou tedy naše vánoční typy?

1. CTEK Nabíječka MXS 5.0 12V 0.8A/5A v brašně s příslušenstvím

2. NOCO Startovací zdroj GBX75 BOOSTX 12V, 2500A

3. LOKITHOR Startovací zdroj s kompresorem JA301, 12V, 2000A, 74Wh

4. BPOWER Jump starter GBC700-PRO startovací zdroj 12V s USB-C

5. Autolamp startovací kabely 800A, 35mm, 5.0m