Nový konfigurátor autobaterií Battery Import

Vážení zákazníci,

s radostí vás informujeme o spuštění našeho nového konfigurátoru autobaterie. Vzhledem k široké paletě baterií od různých výrobců není snadné se zorientovat ve výběru správné baterie pro vašeho plechového miláčka.

Jako jeden z největších prodejců autobaterií v České republice a významným prodejcem na Slovensku jsme si řekli, že je potřeba vytvořit nástroj, který našim zákazníkům usnadní výběr autobaterie. Vznikl tak již zmíněný konfigurátor, jehož unikátnost spočívá v tom, že nabídne nejčastěji autobaterie od různých výrobců, a nikoliv jen od jednoho.

Primárně je zaměřen na osobní vozy, můžete v něm však nalézt i některé lehké užitkové vozy. Pokud v databázi obsahující téměř 3000 kombinací modelů přece jen nenajdete tu správnou variantu, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme s výběrem. Ostatně jako to děláme již řadu let.

Jelikož jsou data převzata z dodavatelských tabulek, nelze vyloučit chyby v nabízených variantách baterií, proto prosím vždy pečlivě zkontrolujte rozměr a polaritu nabízené baterie, aby bylo možné ji do vozu umístit. Nemůžeme ručit za nevhodně objednané baterie.